Malmö Hapkidoklubb: Kulladalssporthall | Klemensgatan 102 | 215 66 Malmö | Tfn 0709-34 31 52 | info@malmohapkido.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kom i form med Hapkido!

2008


Med Hapkido får man en allsidig träning, som tillsammans ger ett ökat välbefinnande. Precis som i all försvarsteknik ligger fokus på att kunna försvara sig, ta sig ur eller undvika en obehaglig situation. Genom att träna Hapkido regelbundet ökar man självförtroende, samtidigt som man får motion, styrka och smidighet. All denna allsidiga träning får du därmed till ett mycket fördelaktigt pris.
Vi har löpande intag året om. Du är välkommen att prova för att se om Hapkido är något som passar dig.Haru Gashuku – Vårläger


Lördagen den 26:e April samlas vi ett antal föreningar för att prova på varandras kampkonster. Vi börjar kl 10.00 och håller på till ca kl 17.15 med träning.

Schema
Kl 10.00 — 10.45 Bagua Zhang - Kinesisk kampform (Ulf Nilsson)
Kl 11.00 — 11.45 Taido (Ulf Karlsson)
Kl 11.45 — 13.15 Lunchpaus
Kl 13.15 — 14.00 Hapkido (Ronny Lemvall / Johan E)
Kl 15.15 — 16.00 Nord Shaolin Kung Fu (Richard Berlin)
Kl 16.15 — 17.15 Aikido (Per-Ola Olsson)
Kl 17.15 — 18.00 Förberedelse inför festen.
Kl 18.00 Fest och umgänge i dojon.

  • Malmö Aikidoklubb
  • Vellinge Aikidoklubb
  • Nord Shaolin Kung Fu
  • Malmö Hapkidoklubb
  • Malmö Taidoförening Saidaimon
  • Karateklubb led av Paul Kee och Stefan Edwardsson


boxningsseminarium med karin svennson

 

Boxningsseminarium på Malmö Hapkido

Den 20:e mars hade Malmö Hapkido ett boxningsseminarium med Karin Svensson från Winning Boxing Club. Karin visade grunderna i boxning och körde ett hårt fysiskt pass med en heldel intressanta tips. Vi tackar Karin för ett väl genomfört seminarium.


seminarium med Tim Hartman


Malmö hapkido på läger i Modern Arnis

Malmö Hapkidos två representanter Johan och Ronny var den 1-3 februari med på ett läger i Modern Arnis med Datu Tim Hartman. På lägret gick vi bl a igenom olika typer av försvar mot "sticks" och kniv samt tränade parövningar med "sticks". Vi vill tacka för ett väl genomfört läger som arrangerades av Malmöklubben Bujin Jujutsu och dess medlemmar.


Fyraklubbarsläger med Malmö AikidoklubbFyraklubbars läger i Malmö

Lördagen den 1 december var Malmö Hapkido inbjudna till ett fyraklubbars läger som arrangerades av Malmö Aikidoklubb. Tanken med lägret var att ge medlemmar och instruktörer en möjlighet att träffas och få en insikt i andra stilar och dess träning och naturligtvis lära känna andra likasinnade kampkonstutövare. Följande klubbar höll seminarium: Malmö Aikidoklubb, Malmö Nord Shaolin Kungfu, Ju-Jitsu Malmö och Malmö Hapkidoklubb. Ett stort tack till arrangörerna Malmö Aikidoklubb för ett väl genomfört läger. Vi hoppas att detta kan bli en start till ett gott samarbete mellan klubbarna framöver.

 


 

Tone - grönt bälte

 

 

grönbälts gradering på malmö hapkidoklubb
grönbälts gradering på malmö hapkidoklubb


Den sista graderingen i år gjordes för tone som därmed fick grönt bälte. Ett stort grattis och lycka till i framtiden önskar övriga i klubben.


 

Ingvar/Niklas -Lila Bälte

 

lila bältes gradering på malmö hapkidoklubb
lila bältes gradering på malmö hapkidoklubb


Lördagen den 17/11 fick Ingvar och Niklas äntligen sitt lila bälte efter mycket slit. Grattis till det nya bälte och en väl genomförd gradering önskar övriga klubbmedlemar.